Facebook arvonta

Suoritamme arvonnat, kun Facebook sivustomme on saavuttanut tuhat seuraajaa tai tykkääjää. Arvonta suoritetaan kaikkien sivusta tykkääjien kesken. Jotta saamme mahdollisimman pian tuhannen tykkääjän rajan täyteen, niin kannattaa jakaa tätä julkaisua.

Huom. Tähän kilpailuun osallistuminen tapahtuu tykkäämällä Facebook sivustamme. Sivua saa myös jakaa, mutta se ei kuitenkaan ole tähän kilpailuun osallistumisen edellytys.

Palkintona on sadan euron arvoinen TallinkSilja lahjakortti.

*Arvonta voidaan suorittaa ja kilpailu voidaan päättää milloin tahansa sen jälkeen, kun 1000 tykkääjää on tullut täyteen tällä SinakoSoOot.fi:n Facebook-sivustolla .

Lisätietoja:

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien sivustosta tykänneiden. Kilpailun voittajan arvonta suoritetaan sen mukaisesti, kuin kyseiseen kilpailuun on annettu osallistumisaikaa. Kilpailuun ei voi osallistua jälkikäteen.

Palkinto ilmoitetaan kilpailun yhteydessä. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Facebookissa. Mikäli voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, niin saman kilpailun arvonta voidaan suorittaa uudestaan tai jättää suorittamatta.

Erityisesti huomioitavaa on, ettei tämä kilpailu ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Twitter arvonta

Suoritamme arvonnat, kun Twitter sivustomme on saavuttanut tuhat seuraajaa. Arvonta suoritetaan kaikkien Twitter tiliä seuraavien henkilöiden kesken. Jotta voimme suorittaa arvonnan mahdollisimman pian, eli saavutamme tuhannen seuraajan rajan täyteen, niin kannattaa jakaa tätä julkaisua.

Huom. Tähän kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraamalla Twitter sivuamme. Sivua saa myös jakaa, mutta se ei kuitenkaan ole tähän kilpailuun osallistumisen edellytys.

Palkintona on sadan euron arvoinen TallinkSilja lahjakortti.

*Arvonta voidaan suorittaa ja kilpailu voidaan päättää milloin tahansa sen jälkeen, kun 1000 seuraajaa on tullut täyteen tällä SinakoSoOot.fi:n Twitter-sivustolla.

Lisätietoja:

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien Twitter tiliä seuraavien henkilöiden kesken. Kilpailun voittajan arvonta suoritetaan sen mukaisesti, kuin kyseiseen kilpailuun on annettu osallistumisaikaa. Kilpailuun ei voi osallistua jälkikäteen.

Palkinto ilmoitetaan kilpailun yhteydessä. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Twitterissa. Mikäli voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, niin saman kilpailun arvonta voidaan suorittaa uudestaan tai jättää suorittamatta.

Erityisesti huomioitavaa on, ettei tämä kilpailu ole Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Twitteriin. Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailujen säännöt:

Voimassa 1.1.2018 alkaen.

Nämä säännöt ovat voimassa kaikissa sinakoseoot.fi sivuston facebook.com ja twitter.com sivustolla järjestämissä viikko- ja kuukausikilpailuissa ja arvonnoissa ellei kyseisessä julkaisussa toisin ilmoiteta.

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien kilpailun voimassaoloaikana jaetusta sivustosta seuraajien, tykkääjien ja kommentoijien kesken. Julkaisun saa myös jakaa, mutta se ei ole pakollista. Kilpailu päättymisestä ilmoitetaan aina erikseen kilpailun avaavassa julkaisussa.

Huom. Voit esimerkiksi kommentoida, minkä kiven haluaisit jatkossa mukaan kivikilpailuun. Tähän kilpailuun osallistujat vapauttavat Facebookin ja Twitterin kaikesta vastuusta. Facebook tai Twitter ei suosittele eikä hallinnoi tätä kilpailua millään tavalla, eikä tämä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Twitteriin.

Säännöt
1. Järjestäjä
Tämän kilpailun järjestäjänä toimii Movika Call Media Oy, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava.

2. Osallistumisehdot
Käynnissä olevaan kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempiensa luvan. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen
Tähän kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraamalla sivustoamme tai tykkäämällä sivustostamme. Julkaisuja ja sivustoa saa jakaa, mutta se ei ole kilpailuun osallistumisen edellytys.

4. Kilpailun voittajan arvonta
Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien sivustoista tykänneiden ja seuraavien kesken. Kilpailun voittajan arvonta suoritetaan sen mukaisesti, kuin kyseiseen kilpailuun on annettu osallistumisaikaa. Kilpailuun ei voi osallistua jälkikäteen.

5. Palkinnot
Palkinto ilmoitetaan kilpailun yhteydessä. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Facebookissa tai Twitterissä. Mikäli voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, niin saman kilpailun arvonta voidaan suorittaa uudestaan tai jättää suorittamatta.

6. Henkilötiedot
Tähän kilpailuun osallistuessaan osallistuja myöntää sen järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Kilpailun järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kuten katkoksista kilpailuun osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittaja ei itse voikaan käyttää palkintoa.

8. Muut ehdot
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Erityisesti huomioitavaa on, ettei tämä kilpailu ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Twitteriin. Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.